Plymouth

022ashleyavilaphoto_Dutcher.jpg

The Plymouth was designed to fit into the existing architecture vernacular featuring round tapered columns and eyebrow window but with an updated flair in a modern farmhouse finish. This home was designed to fit large groups for entertaining while the size of the spaces can make for intimate family gatherings.
The interior pallet is neutral with splashes of blue and green for a classic feel with a modern twist. Off of the foyer you can access the home office wrapped in a two tone grasscloth and a built in bookshelf wall finished in dark brown. Moving through to the main living space are the open concept kitchen, dining and living rooms where the classic pallet is carried through in neutral gray surfaces with splashes of blue as an accent.
The plan was designed for a growing family with 4 bedrooms on the upper level, including the master. The Plymouth features an additional bedroom and full bathroom as well as a living room and full bar for entertaining.

Photographer: Ashley Avila Photography    •    Architect:  Visbeen Architects   •    Builder: J. Peterson Homes